غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

روحانی وارد باکو شد

روحانی وارد باکو شد «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی «الهام علی اف» رئیس جمهوری آذربایجان امروز پنجشنبه دوم آبان ماه وارد این کشور شد .
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۵۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روحانی برای حضور و سخنرانی در هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد و دیدار با مقام های جمهوری آذربایجان به این کشور سفر کرد.

 

رئیس جمهوری علاوه بر سخنرانی در این اجلاس و تشریح و تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران در مسایل مهم منطقه ای و بین المللی، دیدارهای دوجانبه ای نیز با رئیس جمهوری آذربایجان خواهد داشت که در آن مهمترین مسائل در روابط تهران- باکو و روند اجرای موافقتنامه ها و طرح های مشترک بررسی می شود.

 

رئیس جمهوری قرار است در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، دیدارهای جداگانه ای با برخی سران حاضر در این اجلاس داشته باشد که طی آن، در مورد مهمترین مسائل مورد علاقه طرفین، منطقه ای و بین المللی گفت و گو و رایزنی خواهد شد.

 

رئیس جمهوری شامگاه جمعه به تهران باز خواهد گشت.

 

در این سفر یکروزه «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی، «فرهاد دژپسند» وزیر اقتصاد و «رضا اردکانی» وزیر نیرو رییس جمهوری را همراهی می کنند.

 

جمهوری آذربایجان در پی این اجلاس، ریاست جنبش عدم تعهد را برای یک دوره سه ساله (۲۰۲۲- ۲۰۱۹) برعهده می‌گیرد.

 

جنبش غیرمتعهدها یا عدم تعهد یک سازمان بین‌المللی است که در سال ۱۹۶۱ میلادی در اوج جنگ سرد در بلگراد پایتخت یوگسلاوی تأسیس شد. هم اکنون ۱۲۰ کشور جهان عضو رسمی و ۱۷ کشور نیز عضو ناظر جنبش غیرمتعهدها هستند که می‌توان گفت این جنبش، تقریباً بیش از دو سوم اعضای سازمان ملل متحد و ۵۵ درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار